SOS MS telefon

SOS_MS_TELEFON_cover

SOS MS telefon (0800 77 89) namijenjen je svim osobama oboljelima od multiple skleroze (MS) i članovima njihovih obitelji bez obzira na kojem području žive. Na telefonu je dostupna savjetnica koja će vas informirati o socijalnim, radnim i drugim pravima, liječenju i rehabilitaciji multiple skleroze, o uvjetima učlanjenja u udruge osoba oboljelih od multiple skleroze i članskim povlasticama koje ostvarujte učlanjenjem u udrugu.

Obratite nam se i ukoliko postoji POTREBA ZA RAZGOVOROM, potreba za pomoći, a dostupno je i individualno savjetovanje u prostorijama saveza.

Ukoliko vam je potreban STRUČAN SAVJET kontaktirat ćemo stručnjake s područja neurologije, fizioterapije, psihologije i ostalih područja stručnosti.

Ukoliko želite dati doprinos BAZI PODATAKA SDMSH, ispunite upitnik i postanite dio kreiranja zdravstvenih i socijalnih politika za oboljele od multiple skleroze u Republici Hrvatskoj.

SOS MS telefon financiran je u sklopu programa „SOS MS telefon – pravom uslugom do povećanja kvalitete života osoba oboljelih od multiple skleroze“, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.